Café Humlum har selskabslokaler med plads til op til 110 personer.

Plads til bryllupper, barnedåb, fødselsdage, brunch, julefrokoster, firmafester, receptioner eller til en festlig lejlighed med gode venner eller kunder, der skal forkæles med lækker og velsmagende mad i grønne omgivelser.

Konfirmations- og selskabsmenuer

Forretter, salater og kartofler

Hovedretter, dessert og natmad

Der vælges én forret

  • Høns i asparges i tartelet
  • Hønsesalat på plukket salat m. asparges, bacon og ananas
  • Lakseroulade m. hjemmelavet pikantost, serveret med kryddeurte dressing
  • Torskeanretning med dampet torsk, med rejer og krydderurte dressing
  • Stegt laks med hvidløgsmarinerede rejer på urter julienne, dertil dilddressing
  • Tunmousse på plukket salat, rejer, citron, kaviar og dilddressing 
  • Supper med tilbehør

Salater (Der vælges to slags salater) 

  • Tomatsalat med fetaost og rødløg
  • Waldorff salat
  • Brocolisalat
  • Hvedesalat med pesto og grillede peberfrugter
  • Grønsalat med haricots verts, agurk, rødløg, cherrytomater, i æbleeddikke/olivenolie
  • Melonsalat m. salat, ærter, feta og tomater.
  • Pastasalat m. porre, gulerødder, rødbpeber i olie/eddikedressing

Kartofler (der vælges to slags kartofler)

  • Flødekartofler klassisk eller med rødpeber
  • Pommes Risoles med timian/sesam
  • Pommes Rösti med rød pesto
  • Hvide kartofler med persille
  • Tårnkartoffel med bacon, tomat og ost

 


78,-
78,-

102,-

102,-

102,-

100,-

78,-

Der vælges én hovedret

  • Oksefilet, pestomarineret, serveres med rødvinssky
  • Svinefilet, hvidløgsmarineret, serveres med karrycreme
  • Gammeldags kalvesteg, stegt som vildt, med vildt sovs, waldorff, asier og tyttebær
  • Kalvefilet Provence, marineret med portvinssky
  • Skinke, honningmarineret med paprikasauce
  • Svinemørbrad med tomatpesto og pigmentcreme
  • Oksemørbrad m. braiserede rødløg,
    ovnbagte blommer vendt i svampecreme
Desserter
  • Islagkage m. enten chokolade, jordbær eller karamelsmag
  • Pandekagerr med is og nødder
  • Brownie med is
  • Nøddekurv med frugt og råcreme
  • Rababer/æble trifli, flødeskum og rasp
  • Fløderand med frugt i chokoladeskål
  • Citronfromage 
  • Creme brûlée med lakrids/havtorn og appelsin coulis
  • Panna cotta med granatæble, vanilje med brombærcoulis og chokolade snirkler
  • Henkogt frugt/frisk frugt med råcreme

Natmad (der vælges én natmad)

  • Kartoffelsuppen med porrer og bacon 
  • Tomatsuppe med nudler
  • Boller med pålæg
  • Aspargessuppe med kødboller
  • Karrysuppe med kylling og peberfrugt
  • Pålæg/ostebræt m. 4 slags pålæg + 2 slags ost
  • Hotdog med tilbehør
  • Biksemad

 


234,-
192,-
216,-

228,-
192,-
198,-
264,-


88-
88,-
88,-
88,-
88,-
66,-
78,-
84,-                       90,-

80,-


 78,-
78,-
90,-
78,-
78,-
108,-
90,-
78,-

Buffet

Vælg 2 slags kartofler:
Pommes risoles m. sesam • Rösti m. peto • Flødekartofler • Kartoffeltorn m. baceo og mozarella

Vælg 2 slags kød:
Svinekød
Svinemørbrad med pesto
Glaseret skinke
Svinefilet med barbeque
Svinefilet med karry og mango chutney
Svinefilet med hvidløg
Svinefilet med chili og vanilje eller honning

Kyllingebryst
Kyllingebryst i sød chilisauce
Kyllingebryst paneret i panko
Kyllingebryst marineret i karry og paprika
Kyllingebryst marineret i hvidløg og timinan
Kyllingebryst med flødeost og bacon

Okse- eller kalvekød
Oksefilet med rød pesto
Oksefilet med hvidløg
Kalvefilet med salt og peber
Kalvefilet med hvidløg
Kalvefilet med grøn pesto.

 

.

I huset: 282 kr. pr. person
Ud af huset: 250 kr. pr. person

Scroll til toppen