Café Humlum har selskabslokaler med plads til op til 110 personer.

Plads til bryllupper, barnedåb, fødselsdage, brunch, julefrokoster, firmafester, receptioner eller til en festlig lejlighed med gode venner eller kunder, der skal forkæles med lækker og velsmagende mad i grønne omgivelser.

Forretter, salater og kartofler

Hovedretter, dessert og natmad

Der vælges én forret

  • Høns i asparges i tartelet
  • Hønsesalat på lukket salat m. asparges, bacon og ananas
  • Lakseroulade m. hjemmelavet pikantost, serveret med kryddeurte dressing
  • Torskeanretning med dampet torsk, med rejer og krydderurte dressing
  • Stegt laks med hvidløgsmarinerede rejer på urter julienne, dertil dilddressing
  • Fjerkræpostej med sprødstegt seranoskinke og pestodressing
  • Spinatroulade med ørred, anrettet på plukket salat

Salater (Der vælges to slags salater) 

  • Tomatsalat med fetaost og rødløg
  • Brocolisalat
  • Hvedesalat med pesto og grillede peberfrugter
  • Grønsalat med haricots verts, agurk, rødløg, cherrytomater, i æbleeddikke/olivenolie
  • Melonsalat m. salat, ærter, feta og tomater.

Kartofler (der vælges to slags kartofler

  • Kartoffel/gulerod cocotte
  • Flødekartofler (rød peber, porrer, hvidløg)
  • Pommes Risoles med timian/sesam
  • Pommes Rösti med rød pesto
  • Hvide kartofler med persille
  • Klassiske flødekartofler
  • Råstegte kartofler med pesto

 

60,-
60,-

78,-

78,-

78,-

75,-

75,-

  • Oksefilet, pestomarineret, serveres med rødvinssky
  • Svinefilet, hvidløgsmarineret, serveres med karrycreme
  • Gammeldags kalvesteg, stegt som vildt, med vildt sovs, waldorff, asier og tyttebær
  • Kalvefilet Provence, marineret med portvinssky
  • Skinke, honningmarineret med paprikasauce
  • Svinemørbrad med tomatpesto og pigmentcreme
  • Oksemørbrad m. braiserede rødløg,
    ovnbagte blommer vendt i svampecreme
Desserter
  • Islagkage m. enten chokolade, jordbær eller karamelsmag
  • Nøddekurv med frugt og råcreme
  • Rababer/æble trifli, flødeskum og rasp
  • Fløderand med frugt i chokoladeskål
  • Fromage (frit valg med smag) med frugt coulis
  • Halve pærer kogt i sukkerlage m. rørt is
  • Creme brûlée med lakrids/havtorn og appelsin coulis
  • Panna cotta med granatæble, vanilje med brombærcoulis og chokolade snirkler

Natmad (der vælges én natmad)

  • Kartoffelsuppen med porrer og bacon 
  • Tomatsuppe med bacon
  • Boller med pålæg
  • Aspargessuppe med kødboller
  • Karrysuppe med kylling og peberfrugt
  • Pålæg/ostebræt m. 4 slags pålæg + 2 slags ost

185,-
150,-
170,-

185,-
150,-
160,-
205,-

 

68,-
68,-
68,-​
50,-
60,-
65,-
65,-
70,-

 


60,-
60,-​
70,-
60,-
60,-
85,-

Buffet

Vælg 2 slags kartofler:
Pommes risoles m. timian • Pommes risoles m. sesam • Rösti m. peto • Flødekartofler • Kartoffeltorn m. baceo og mozarella

Vælg 2 slags kød:
Svinekød
Svinemørbrad med pesto
Glaseret skinke
Svinefilet med barbeque
Svinefilet med karry og mango chutney
Svinefilet med hvidløg
Svinefilet med chili og vanilje

Kyllingebryst
• Kyllingebryst marineret i karry og paprika
• Kyllingebryst marineret i hvidløg og timinan

Okse- eller kalvekød
• Oksefilet med rød pesto
• Kalveculotte – hvidløgsmarinet
• Kalvefilet med grøn pesto.

Inde: 225,- pr.person * Ude: 200,- pr. person

.

Scroll til toppen