Konfirmations- og selskabsmenuer | | |
Forretter, salater og kartofler | | | |
| | | |
Høns i asparges i tartelet | | Hønsesalat på plukket salat m. asparges, bacon og ananas | |
| | | |
Lakseroulade m. hjemmelavet pikantost, serveret med kryddeurte dressing | | Torskeanretning med dampet torsk, med rejer og krydderurte dressing | |
Stegt laks med hvidløgsmarinerede rejer på urter julienne, dertil dilddressing | | | |
Tunmousse på plukket salat, rejer, citron, kaviar og dilddressing | | | |
Der serveres brød til forretter | | | |
| | | |
Kartofler (der vælges to slags | | | |
Flødekartofler klassisk eller med rødpeber | | Pommes Risoles med timian/sesam | |
Pommes Rösti med rød pesto | | | |
Hvide kartofler med persille | | Tårnkartoffel med bacon, tomat og ost | |
| | | |
Salater (Der vælges to slags salater)
| | |
| | Grønsalat med haricots verts, agurk, rødløg, cherrytomater, i æbleeddikke/olivenolie | |
Pastasalat m. porre, gulerødder, rødbpeber i olie/eddikedressing | | Tomatsalat med fetaost og rødløg | |
| | | |
| | | |
Hovedretter, dessert og natmad | | |
| | | |
Oksefilet, pestomarineret, serveres med rødvinssky | | Svinefilet, hvidløgsmarineret, serveres med karrycreme | |
Gammeldags kalvesteg, stegt som vildt, med vildt sovs, waldorff, asier og tyttebær | | Kalvefilet Provence, marineret med portvinssky | |
Skinke, honningmarineret med paprikasauce | | Svinemørbrad med tomatpesto og pigmentcreme | |
Oksemørbrad m. braiserede rødløg, ovnbagte blommer vendt i svampecreme | | | |
| | | |
| | | |
Islagkage m. enten chokolade, jordbær eller karamelsmag | | Pandekager med is og nødder | |
| | Nøddekurv med frugt og råcreme | |
Rababer/æble trifli, flødeskum og rasp | | Fløderand med frugt i chokoladeskål | |
| | Creme brûlée med lakrids/havtorn og appelsin coulis | |
Panna cotta med granatæble, vanilje med brombærcoulis og chokolade snirkler | | Henkogt frugt/frisk frugt med råcreme | |
| | | |
Natmad (der vælges én natmad) | | | |
Kartoffelsuppen med porrer og bacon | | | |
| | | |
Aspargessuppe med kødboller | | Karrysuppe med kylling og peberfrugt | |
| | | |
| | Pålæg/ostebræt m. 4 slags pålæg + 2 slags ost | |
| | | |
| | | |
| | | |
Er du i tvivl eller har specielle ønsker, så ring |